Neel Resling Halpern Fondens 22’ende Galla, Søndag den 10. november 2019 fandt sted på Det Kongelige Teater i København

NRH Fonden præsenterede et fantastisk program med Blixen, en stort anlagt ballet i tre akter koreograferet af Solodanser ved Den Kongelige Ballet Gregory Dean. Dean har tidligere skabt Askepot og De Glemte Børn og er tidligere modtager af Neel Resling Halpern legatet.

Til nyarrangeret musik af Claude Debussy, berettedes historien om den mytiske og mystiske baronesse, der formåede at bringe den moderne kvinde ind i litteraturen.

 

Klokken 13.30 – samledes alle i Det Kongelige Teaters Cafe August B. Herfra gik turen backstage til A-salen, hvor der ventede gæsterne en fantastisk mulighed for at møde koreografen Gregory Dean – i samtale med tidligere danser ved Den Kongelige Ballet, Peter Brandenhoff.

Klokken 14.45 –  blev der ringet der ind til forestillingen Blixen på Det Kongelige Teater.

Klokken 17.30  – årets Halpern legat blev overrakt til modtageren, Kizzy Matiakis som dansede med i aftenens forestilling.
Efter forestillingen samledes gæsterne i publikumsfoyeren, og blev derfra vist op på Gamle Scene, hvor NRH Fonden afholdt reception og legat-uddeling. Det gav således en sjælden mulighed for at opleve Blixen på helt tæt 
Hold, og møde flere af forestillingens dansere. Denne unikke mulighed deltagerne fik for at gøre deres egen personlige ”debut” på Gamle Scene – med eget Private Backstage-pas – var er en generøs gave til Halpern Fonden fra vores særlige æresmedlem, balletmester Nikolaj Hübbe.

 

Fra Fondens bestyrelse sender vi en stor tak for al støtte og opbakning årene igennem, og især til at gøre vor legatoverrækkelse og galla mulig.
Det er os en stor glæde at dele vores årlige Galla-program med vores gæster.

da_DKDanish